Goed om door te spreken

Omdat niet altijd alles mogelijk is, maar ik wel veel mogelijk wil maken, zijn de volgende punten van belang om tot goede afspraken te komen:

  • Is de locatie goed bereikbaar met auto en kan de apparatuur makkelijk worden geplaatst? Geef duidelijk aan waar en op welke verdieping een feestje wordt verwacht. Mocht dit bijvoorbeeld op een verdiepingsvloer zijn, moeten we eerst samen kijken hoe dit mogelijk gemaakt kan worden. De apparatuur kan niet zomaar via de trap naar boven namelijk.
  • Is de plaats voor de apparatuur goed beschermd? Bij regen, storm en wat voor weer dan ook is het goed om samen te overleggen hoe we kunnen voorkomen dat er onvoldoende rekening is gehouden met het onverwachte oer-Hollandse weer.
  • Is er voldoende stroom aanwezig? Een feestje bouwen, daar is stroom voor nodig. Niet te weinig…een vrije groep of krachtstroom is echt nodig voor de lampen en het geluid.
  • Kan de bus in directe omgeving veilig, is er een parkeerontheffing of voor parkeerkosten een oplossing? Ook belangrijk, kan de bus veilig op een parkeerplaats worden gestald tijdens het feest. Is er een uitrijkaart verplicht of wat dan ook, goed om dit van te voren samen te bekijken en af te stemmen.
  • Aansprakelijkheid? Ik ben trots en zuinig op mijn spullen en die wil ik graag perfect houden. Wat spreken we af over schade die ontstaat door derden?

Meer weten of bespreken?